Известие

Collapse
No announcement yet.

Италфест в новия брой на Топ Гиър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kiler_4o
    Е това вече е просто ... "...стига да си собственик на алфа...", на снимките само алфи ... е тук вече наистина има огромна дискриминация към другите, явно за някои от вас наистина е било алфа фест ... разбирам, че разправя май лична случка, но в статията се говори САМО за алфи ... добре, може да бяхме много по-малко от вас, но и фиат и ланчия дойдохме, нали ? Статията от друга страна ми харесва, но от тази ... просто нямам думи ... После защо не идвали фиати - еми очаквайте ги да дойдат ... то и без това почти никой няма да ги отбележи...
    Крумчо, на всички е ясно, че реално не стоят така нещата, но наистина така изглежда, за съжаление
    sigpic

Comment

ххеех е аз го преживях че пишат само за алфи ,не съм бил на италфест-а ако бях щях и да съм по засегнат....
      но щом автора е от форума малко глупаво се е получило ,знае че и от фиат и ланча са били там да спомене поне..
      Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
      Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

ами не можем да упрекваме автора на статията, защото там той изразява личното си мнение. Никъде не пише че тази статия е за Италфест 2007. Момчето е маниак на алфа ромео и си е писал(и публикувал снимки) само за алфа ромео.
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Я прочетете статията за Голф-а ГТИ с 650-те коня ,тоз мъж Джереми много ме кефи
          2011 Giulietta MA-ex
          1995 155 1.8 TS 8V
          2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Първоначално публикувано от pent
            ами не можем да упрекваме автора на статията, защото там той изразява личното си мнение. Никъде не пише че тази статия е за Италфест 2007. Момчето е маниак на алфа ромео и си е писал(и публикувал снимки) само за алфа ромео.
            Абсолютно съгласен!!!

Още веднъж благодарности на Автора...
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Абе в интерес на истината си пише Италфест .

"Чиято крайна дестинация е почти сектантската сбирка в Стара загора наречена Италфест"

Иначе статията ми харесва , но найстина е редно да се спомене че след като е Италфест е имало и присъствие на други марки освен Алфа.

п.с. Даже и моята кочина я има на снимка, брех да му се невиди .

п.п.с Та автора да има едно на ум за материала за следващият фест.
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Статията наистина е много добра, само това не ми харесва в нея...
                Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
                Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

статията е супер. мноооооооого яка!

направо съжалих, че не отидох........
                  Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

ама наистина колеги не е хубаво да се пренебрегват фиаторите чувал съм и други колеги така да коментират фиатите "там по на зад" защо нали наще дръгели са от един завод една и съща история споделят представете си че ние отидем на фиатов фест а то сигурно ще направят вече ........... и така да ни игнорират .... кофти е на мене специално ми става съвестно представете си че имате фиат вместо алфа и сте дошли тмна сабора вие същ ст стнли в 4 и сте мили колата до 6 преди да тръгнете за стара загора и накрая кво една думичка дори да не се спомене за вас "ФИАТ" вашия труд да се харесате да не се уцени а на момчетата от фият сигурно мъничко им трябва по една блага дума дори да беше се вмъкнала и съм сигурен че щяха да са доволни ама .....................................
                    Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                    Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                    Alfa Romeo 145 1.4 16v
                    BMW 520i E39

Comment

ае момчета това да ви прилича на официалното прес съобщение "пост италфест 2007"? Където да пише 'спонсори бяха..., колите фиат бяха ... , колите алфа бяха...'.

на мен ми прилича на статия от типа 'вижте кво направих една събота сутрин', написана наистина с хъс!

това е сякаш аз да си хвана някой от сайтовете и да напиша как прекарах събота вечер и някой да негодува, че не съм написал как прекарах петък вечер

Comment

Първоначално публикувано от pent
                        ае момчета това да ви прилича на официалното прес съобщение "пост италфест 2007"? Където да пише 'спонсори бяха..., колите фиат бяха ... , колите алфа бяха...'.
                        В тоя ред на мисли (и леко встрани от темата), на сайта още седи на водеща позиция новината за "предстоящия" Италфест. А беше добре да има и "отчет" някакъв Някой от вече утвърдените медийни професионалисти не ще ли да драсне два-три реда?
                        В "Още по темата" дори могат да се сложат линкове към публикациите в медиите или направо ПДФ-ите (със съгласието на авторите, разбира се).

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                        Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от bass
                          В тоя ред на мисли (и леко встрани от темата), на сайта още седи на водеща позиция новината за "предстоящия" Италфест. А беше добре да има и "отчет" някакъв Някой от вече утвърдените медийни професионалисти не ще ли да драсне два-три реда?
                          В "Още по темата" дори могат да се сложат линкове към публикациите в медиите или направо ПДФ-ите (със съгласието на авторите, разбира се).

много правилно и конструктивно колега bass

Comment

айде понеже тая година не е имало ферарита,мазератита и ламбота,догодина зимам книжка и си купувам 8ц,на брат ми мурси,а на другия ми брат 599...
                            мечтите са безплатни всепак

Comment

Първоначално публикувано от bad_bat
                              айде понеже тая година не е имало ферарита,мазератита и ламбота,догодина зимам книжка и си купувам 8ц,на брат ми мурси,а на другия ми брат 599...
                              мечтите са безплатни всепак
                              а подписа па ти е съвсем замечтан ...рва "3.0 16v " е някъв нов модел ГТВ наи вероятно

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                                а подписа па ти е съвсем замечтан ...рва "3.0 16v " е някъв нов модел ГТВ наи вероятно
                                е къде са 599,мурси,8ц,гран туризмо и къде по-нависоко е гтв 3.0 16 вентила
                                както вече казах в една тема:стана ли милионер ще поръчам от пининфарина да ми направят гтв с кръгли стопове и леки козметики по броните...

Comment

Working...
                                X